Kategorier
Partytält

Kan man hyra partytält i Stockholm?

Vädret i Stockholm är precis som i övriga Sverige svårt att räkna ut. Så istället för att chansa är det bra att hyra partytält vid utomhusaktiviteter.

Den årliga orienteringstävlingen utanför Stockholm skulle gå av stapeln. Året innan hade väderrapporterna varit enhälliga. Vädret skulle ha blivit fantastiskt. Nu blev det inte så. Några små regnskydd hade spänts upp mellan några träd så att kontrollanterna och alla papper inte skulle bli förstörda. Hur skulle de då veta vad resultatet blev.

Detta år skulle de vara mera förutseende och tänka ordentligt. Just nu höll Anna på att ta reda på vilka företag i Stockholm som hyrde ut partytält. För faktum var att även om det blev fint väder, kunde det vara skönt med lite skugga. Både för kontrollanter och de tävlande under tiden de var i området. Tälten skulle bli en tillgång på många sätt.

Bra partytält att hyra

Det tog inte lång tid innan hon hittade ett företag som levererade bra partytält. De hade även golv, belysning och massor av andra saker som de kunde tänkas ha användning av. När hon funderat ett tag bestämde hon sig för att höra med de andra om de inte skulle ha ett tält som skulle tjäna som cafeteria.

Anna fick medhåll och cafeterian och sekretariatet skulle få varsitt tält. Det bästa med att hyra från det företag hon valt var att de skulle komma med tälten och när tävlingen var slut plockade de ner dem och tog med dem tillbaka. Så det blev inget extra jobb för någon, vilket var helt perfekt.

Hyra partytält blev succé 

Dagen för orienteringen kom och solen sken från en klarblå himmel. Temperaturen var betydligt högre än den brukade vara den tiden på året. Skönt tyckte besökarna som satt och solade sig vid målgången. Men orienteraren hade nog önskat sig lite svalare väder. Dagen innan hade företaget man bestämt att hyra partytält från i Stockholm levererat och satt upp tälten.

Alla var tacksamma för dem då det fanns skugga att tillgå och plats att köpa svalkande dryck. Visst var det en kostnad för dem, men de tjänade en hel del på fika och annat när folk steg in i tältet. Det var informellt redan bestämt att de skulle anlita företaget nästa år igen. Varför chansa när man inte behövde?