Kategorier
Event

Enkelt att hyra projektor i Stockholm

För den som driver ett företag och inte har resurserna att köpa in alla tekniska prylar som behövs finns hjälp. Ett exempel kan vara att hyra en projektor i Stockholm för ett speciellt event.

Det var dags att prova sina vingar i ett helt nytt projekt. Annika var nervös och samtidigt övertygad om att det var rätt väg att gå. Genom sitt friskvårdsföretag hade hon under en tid satt ihop en halvdagskurs som skulle handla om hur man med enkla medel kunde förbättra sitt mående. Lokal var hyrd men problemet med projektorn kom som en överraskning. Hon hade trott att den ingick i lokalhyran, så nu stod hon där med ett akut problem.

Projektor att hyra i Stockholm

Med hennes tighta budget fanns det inte en chans att köpa en egen projektor. Speciellt eftersom hon inte skulle ha jättemycket användning för den, mer än vid dessa kurstillfällen. Det var då som svaret kom från ett oväntat håll. En gammal vän hörde av sig för att se om de kunde träffas. Under fikaträffen dagen därpå berättade vännen Lisa att hon arbetade på ett företag från vilket man kunde hyra projektor i Stockholm. Vad är oddsen, tänkte Annika och passade på att berätta om sitt problem.

Nu stod hon i lokalen och gjorde dom sista förberedelserna innan kursdeltagarna skulle komma. Projektorn var på plats och hon skänkte sin vän en varm tanke. Äntligen skulle hon få börja en ny resa i sitt liv. En resa som inspiratör och mentor för de som önskade hennes hjälp. Mer om hyra kan du läsa på denna sida: https://www.hyraprojektorstockholm.se/