Kategorier
Transport

Enkelt att hyra buss till Arlanda

Det finns flera sätt att ta sig till flyget. Med ett större sällskap blir det dock genast lite krångligare med bil och tåg. Varför inte göra det smidigt för sig och hyra en buss till Arlanda?

Vandrarföreningen hade längtat länge efter att få åka på just denna resa. Efter att ha vandrat i Sverige och Norge var det nu dags för eldprovet. De flesta hade tränat hårt sista halvåret för att orka med de kommande två veckorna. Nu var det dags för Camino Portugues Coastal och alla var taggade.

Rune, som var organisatören i gruppen, hade funderat mycket på upplägget. Själva vandringen var relativt okomplicerad organisationsmässigt. Däremot var transporten till Arlanda ett knivigt problem. Många var endast bekanta med charter och visste inte hur de skulle göra.

Resan löstes genom att hyra buss

Efter ändlöst surfande hittade han svaret på sina funderingar: ett bussbolag där man kunde hyra buss till Arlanda. Förhoppningsvis kunde de köra en specifik rutt och plocka upp passagerare längs vägen.

Bussbolaget kunde tillmötesgå önskemålen och Rune fick ett pris som medlemmarna senare godkände. Nu var allt äntligen klart. Bussen skulle starta i Arvika och sedan plocka upp deltagarna längs vägen. De skulle vara framme på flygplatsen i god tid för den som behövde handla eller hitta något att äta innan flyget gick.

Dagen för resan kom och allt klaffade perfekt. Nu stod de alla där på flygplatsen, incheckade och redo för äventyr. Bussen skulle även stå där och vänta på dem när de kom tillbaka igen. Läs mer om att hyra buss på denna webbsida: hyrabussarlanda.se