Kategorier
Transport

Hyra buss för utflykt från Stockholm

Det kan finnas många skäl att hyra buss i Stockholm. En firmadag för anställda kan vara en sådan. En bekväm buss och en kunnig chaufför tar en dit man vill.

Det skulle bli firmadag på företaget – en dag för personalen att bara roa sig tillsammans. Det var tradition sedan några år tillbaka att alla anställda bjöds på en dag fullbokad med förlustelser och god mat. Det brukade dessutom hållas hemligt vart de skulle åka. Bara hålltider och lämplig klädsel lämnades ut som information.

Anna var ansvarig för planering och bokning. Nu hade hon kommit till punkten “hyra buss i Stockholm”. Det skulle inte bli några problem, det visste hon. De hade använt ett och samma bussbolag flera gånger tidigare och det hade alltid fungerat utmärkt. Dessutom var hon ute i god tid med bokningen. Hon ville vara säker på att få den bästa bussen och inte minst samma chaufför som de brukade ha.

Hyra av extra bekväm buss

Nu ringde hon bussbolaget. Det blev som alltid till att “slänga käft” en stund med den som svarade. Lite trevligt småprat om vad som hänt sedan senast. När de gick över till att diskutera själva bussbokningen så fick Anna veta att bolaget hade en ny buss i sin bussflotta.

Den var utrustad med flera extra bekvämligheter. Med deras “trogen kund”-rabatt så skulle det inte heller bli särskilt dyrt att hyra den. Självklart valde Anna denna buss. Det skulle bli roligt, som en extra liten överraskning för personalen.